tjenester & Ydelser

Kontor rengøring

Rengøring af kontoret er en af vores absolutte spidskompetancer. Jeres indeklima er vores prioritet. Vi skræddersyer vores kontor rengøring, efter jeres behov og anvender miljø og allergivenlige produkter, der efterlader kontoret rent, velduftende og sikre et sund, godt og behageligt arbejdsmiljø. Det er ren win win!

chairs, table, contemporary-2181960.jpg
architecture, facade, building-2541038.jpg

Facade, vinduer og tagrengøring

Vi rengør alle overflader udendørs. Skal din butik eller virksomhed fremstå fra sin bedste side. Så er ordsproget; “du får aldrig en chance nummer to til, at leverer et førstehåndsindtryk” helt igennem korrekt. Om det er dine medarbejders stolthed, eller dine kunders indtryk så har jeres ydre omgivelser en stor rolle at spille. Hos EC Clean tager vi kærlig hånd om både din facade, dine vinduer og dit tag!

Ejendomsservice

Vores ejendomsservice inkluderer trappevask, vinduespolering og generel vedligeholdelse samt drift, herunder at sørge for renovation. Vi udfører også mindre tekniske opgaver, og sørger for kontakten til VVS og EL folk skulle der være behov for fagfolk. Har du en mindre ejendoms portefølje og ønsker du ikke at ansætte dine egne folk er vi din optimale samarbejdspartner på ejendomsservice. 

stair, steps, stairway-820154.jpg