tjenester & Ydelser

bYGGESERVICE

Vi udfører alle former for plandsmandsopgaver. Vores biler er udstyret med det gængse håndværktøj, og vi klare alt fra oprydning, støvsugning, opsætning af byggehegn, mindre montage og demonteringsopgaver. 

skyscraper, construction site, building-1482844.jpg
architecture, facade, building-2541038.jpg

Facade, vinduer og tagrengøring

Vi rengør alle overflader udendørs. Skal dit byggeprojekt fremstå fra sin bedste side. Så er ordsproget; “du får aldrig en chance nummer to til, at leverer et førstehåndsindtryk” helt igennem korrekt.  Hos EC Clean tager vi kærlig hånd om både din facade, dine vinduer og dit tag. Vi har biler med vaskeanlæg og vinduespudsere med lift og teleskopløfter certifikater. 

projektrengøring

Vi er Danmarks mestre i projektrengøringer. Her har vi gjort en dyd ud af at sikre den rette løsning for vores kunder. Med en solid og fleksibel projektstyring hvor vi tager udgangspunkt i jeres tidsplaner, sikre vi at i får leveret jeres projekter skinnende rene og indflytningsklar. 

Vi kender til udfordringerne sidst i byggerifasen og ved præcis hvordan disse skal håndteres. Vi har dansktalende personale og uddannede projektledere til at styre alle større projektrengøringer.  

selva nera village, rome, apartments-1538560.jpg